#ContactForm1 { display: none ! important; }

2013 m. sausio 7 d., pirmadienis

Apie papuošalus "Gyvatei" :)



Gyvatės panieką pelnys pigūs bižuterijos niekučiai. Kalbant apie brangakmenius, labiausiai Gyvatei prie širdies safyrai (tamsiai tamsiai mėlynos spalvos), lazuritas, turmalinas, špineliai, cirkonis, opalas.
Gyvatę saugantis elementas – Medis, kurį simbolizuoja žalia spalva. Būtent tokios spalvos derėtų rinktis viršutinius drabužius, skėčius, šalikus, kepures. Tinka bet kuris žalios atspalvis – nuo ryškiai salotinės iki samaninės. Žalia spalva ateinančiais metais suteiks pasitikėjimo savimi, saugos nuo galimų grėsmių. Jau pats Medžio elementas sufleruoja, jog mediniai namai, natūralios medienos apdaila, iš medžio pagaminti papuošalai ar interjero detalės taip pat atliks apsauginę funkciją.
Sėkmės simbolis šiais metais bus Vandens elementas.


Ką pasirinkti pavasariui ir vasarai bei išlikti stilingai tuo pačiu metu?  
_Masyvios grandinės_
Grandinėlės visais laikais buvo vienas iš pagrindinių moters papuošalų. Šį sezoną dizaineriai siūlo kiek grubesnį variantą – storas, masyvias grandines.
Vienas iš įdomiausių pasiūlymų Wilfredo Rosado kūrinys, sujungiantis tris grandinių tipus. Storą, masyvią grandinė, inkrustuota deimantais jungia daug mažyčių grandinėlių, prie midi dydžio užsegamosios grandinės. Auksines grandines taip pat siūlo Ca & Lou, bei Eddie Borgo. Sidabrui lieka ištikimi Balmain, Jen Kao ir Louis Vuitton mados namai. Dvi ar trys grandinės geriau už vieną !
 
 
_Mažos ir galingos_


Šie mažiausi sezono kūriniai, puikiai atliktu ir namų dekoro vaidmenį. Visgi, patogios, daug vietos neužimančios delninukės, puikiai tiks pagyvinti minimalistinę suknelę.Auksinis Anndra Neen luitas/delninukė tiks prie juodos, ilgos suknelės, Lanvin “kvepalų buteliukas” derės prie mergaitiško silueto suknelės, o raudonos krokodilo odos Emilio Pucci dėžutė puikiai papildys bet kokį ansamblį.  
 

_Tauriųjų metalų rinka_
Aukso kaina kyla ne tik tauriųjų metalų rinkoje, bet ir madoje. Kelis sezonus iš eilės karaliavusios sidabrinė ir auksinė, šį sezoną pasiskirstė taip: sidabras okupuoja drabužius, o auksas – aksesuarus. Nuo rytietiškų įkvėpimo iki tikrų aukso luitų, auksinę detalę atras kiekvienas. Tropikinę, auksu puošta delninukę siūlo Tory Burch, neįtikėtino aukščio platformas – Emillio Pucci ir Diego Dolcini, o 3.1. Philip Lim ir Stella McCartney aukso luito delninukės, privers suabejoti, ar ką tik neapvogėte banko.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą