#ContactForm1 { display: none ! important; }

2013 m. birželio 14 d., penktadienis

Ant laukujų durų palikau raštelį. Visoms įgrisusioms mintims, visiems atsibodusiems svečiams. "Aš išėjau į laukus, noriu pajusti, ką slepia ši nepakartojama valanda. Apmąstymai ir dvejonės, ateikite rytoj" /Percy Shelley/
...ir išėjau aš tai valandai į susitikimą su Jazzu, su jos ir tuo pačiu mano pačios sielos muzika :) Aišku, viskas vyko kiek kitaip nei planuota. Kaip šiandien paaiškėjo dėl organizatorių kaltės, sutarties sąlygų neįgyvendinimo tas koncertas galėjo visai neįvykti. Jis įvyko, bet vėlavo gerą valandą... nemeluosiu, laukti kiek prailgo, bet laukiau juk ne viena :) Visa laimė, Justė yra ta, kuri ne tik gerai klausosi per radiją ar garsiai leidžiant įrašus, ji ŽIAURIAI gerai skamba gyvai! Net jei ir vakar buvo šiokių tokių nesklandumų su įgarsinimu ir kitais techniniais dalykais, balso neatimsi, taip sakant.

Taigi taigi, vakar neišgirdom "Tylos", bet ausis pakuteno vienas iš geriausių lietuviškų savos kūrybos gabaliukas "Tik pasilik" https://www.youtube.com/watch?v=NdJtJSx5QTA

O jei kalbėti apie kūrybą, tai jau geras mėnuo kaip nelimpa prie rankų akmenukai ir kitos rankdarbių medžiagos... o užsakymai laukia, BET yra kaip yra. Tokia keista kartais būna ta mūza, kažkur užsilaiko ir visai neskuba pas mane. Bet aš nepykstu. Kartais leidžiu jai paklaidžioti, nes žinau, kad grįžtant parneš man naujas idėjas ir gaivališką polėkį kurti.
Kol laukiu...mėgaujuosi pirmosiomis braškėmis ;)


O kol kas mano kūryba lieja rašalu popieriaus skiautes ir dažnai būna persikėlusi į vasarišką mūsų virtuvę. Ir turėčiau pastebėti, kad atradau labai neblogą, greitą lengvą ir kūrybiškai laisvą vakarienės variantą - bruschett'as. Gomurį maloniai nuteikiantis itališkas užkandis. Na taip, italai mėgsta pavalgyti, todėl jiems - tai lengvas užkandis, o mums - puiki vakarienė, kai nesinori nieko sunkaus.

Recepto nėra :) nes ant ciabattos galite dėti tai, ką mėgstate labiausiai: vištieną, kumpį, šoninę...rinktis iš skaniausių jums daržovių ir kitų pagardų. Žinoma, nepamirškite ant viso to gėrio gausiai uždėti mocarelos ir paprieskoniuoti žolelėmis. Šaukite į įkaitintą orkaitę ir maždaug 15 minučių kepkite 190`C.
Tiesa, jei dėsite vištieną, ją prieš tai patarčiau apkepti keptuvėje. Šypsena, daug geros muzikos, improvizacijos ir rezultatu neteks nusivilti - pažadu!


Ir kaip gi palikti Jus be deserto?! Nee, negaliu :) Todėl vaišinu naminiais beveik ledais su sausainiukais.

atrodo kaip atrodo, o vat skonis - geeeras! grietinėlė, šokoladas, mmmmm...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą