#ContactForm1 { display: none ! important; }

2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

Pasidalinimas atradimais

S. Parulskis
Nesu nei nusipelniusi litaratūrologė, nei super aktyvi skaitytoja, kuriai 100 puslapių per pusvalandį vieni juokai... netgi nesu ta, kuri labai greitai skaito ir vis krauna knygas į jau perskaitytų krūvelę, mažindama neperskaitytų kalną. Bet jei jau skaitau, tai pasimėgaudama, įsigilindama ir savaip interpretuodama. Narstydama po raidę žodžius ir frazes. Taigi, jau kurį laiką taip atidžiai narstau Sigitą Parulskį. Na, gal ne kiek jį patį, bet jo "Prieš mirtį norisi švelnaus". GERA knyga. Verta, manau, kiekvieno jūsų dėmesio. Bent jau tų, kuriems patinka "skaniai" pateikta nepatogi tiesa ir visos šiandienos realijos tokios, kokios yra. Nuogos. Pridengtos nebent jūsų susikaustymo, aklumo ar nenoro matyti viską atmerktomis akimis. Jei jau nuspręsite šią knygą perskaityti, kaip pats autorius sakė: "Tegu į jūsų stiklinę su geru gėrimu laša jausmingos ašaros".


Kad jau užsiimu rekomendacijomis, tai pasidalinsiu ir šiandien atrastu keliautojų - poros ir, kaip jie patys prisistato "suolo draugų", kelionių po Aziją akimirkomis. Patikėkite, jos vertos dėmesio!!!
Štai nuoroda į jų tinklapį - knownothow
Man labiausiai patikęs, nors, ką čia slėpti, patiko viskas, ką ten radau, bet gal labiausiai širdį palietęs video http://knownothow.com/post/112928857523/keep-calm-and-koh-kood
Ir įrašas apie "akmens šunelį"... skaudi, nuoga tiesa, kuri visame tame Azijos kontekste kažkaip keistai virsta į minčių ūkanas, visą supurtančio sąmoningumo krioklį ir nesuvokiamas laiko dimensijas. Tie vaizdai, kuriuos ten galime pamatyti, suteikia galimybę dar ir dar kartą persidėlioti prioritetus, sudėti taškus ant i... ir nunustoti svajoti. Nes, kaip matome, svajonės pildosi ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą