#ContactForm1 { display: none ! important; }

2015 m. liepos 9 d., ketvirtadienis

Tinklaraščių savireklamos savaitė ir mano dvyliktukas

Vajej, ajej kaip smagu, kai mūsų mieli, mylimi ir skaitomi tinklaraščiai turi progą kyštelėti nosis į viešumą! Vyksta tinklaraštininkų savireklamos savaitė, kurios metu tinklaraščių autoriai sudaro savo pamėgtų tinklaraščių dvyliktuką. Išsami informacija apie šią akciją - atrakciją ČIA

O aš skubu dalintis savuoju sąrašiuku (eiliškumas nesvarbus)!
GYVENU GERAI - kraštietės tinklaraštis apie keliones. FANTASTIŠKOS fotografijos ir smagūs, lengvai skaitomi kelionių įspūdžiai iš pirmų lūpų.
BUTIQ.LT - stiliaus paieškos drauge su butiq.lt komanda.
KUR MANO RAKTAI - apie stiliaus paieškas, mados naujienas, kosmetikos rekomendacijas, drabužių derinius ir visą kitą, kas aktualu kiekvienai moteriai.
TEN KUR NAMAI - idėjos namams ir ne tik.
DAUGIAU NEI VIRTUVĖ - kaip pati autorė sako: "...jis apie moters gyvenimą šeimoje, kurioje yra daug buities, kūrybos ir gyvenimiškos patirties. Apie tai, kaip išlaikyti balansą būnant žmona, žmona ir dar savimi." Primena, kad nereikėtų pamiršti savęs ir laiko tik SAU.
ELMONAS.LT - kelionių blogas.
GYVOJI PSICHOLOGIJA - tuo viskas ir pasakyta! Verta dėmesio.
DUONOS IR ŽAIDIMŲ - akį traukiančios maisto fotografijos, receptai ir dar truputis :)
SAULĖTA VIRTUVĖ - daugybė receptų ir atradimų. Autorei, matyt, ne veltui prireikė išleisti net keletą knygų, kuriose kiekvienas ras, kaip pamaloninti gomurį.
GABRIELĖS BLOGAS - vėl apie maistą, bet KOKĮ!!! Desertai! Verta užsukti ne tik akis paganyti, bet ir pasiskolinti receptų.
SKANUS GYVENIMAS - spėkite! Taip taip, vėl maistas. Ar gi gardaus maisto receptų gali būti per daug?
SEZONINĖ VIRTUVĖ - tam, kad įsisąmonintume, jog braškės gruodžio mėnesį iš plastikinės dėžutės nėra tokios skanios ir kvapnios, kaip nusiskintos mamos darže birželį. Ir kad kiekvienas sezonas turi savo "vinių". Tereikia jas atrasti!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą